3cmc lab busted
$!$ (SCAM!) Don't buy from me Resident Language 🇵🇱 Joined Jan 24, 2024 Messages 24 Reaction score 8 Points 28 Sep 3, 2024 #1
KurtV989 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 13, 2024 Messages 130 Reaction score 104 Points 43 05 Sep #2 Vay anasını, bu büyük bir operasyondu. Sonunda gösterilen ürün neden bu kadar kahverengi/kırmızımsı ve sarı renkte? Sizin malınızın saf beyazlığına hiç benzemiyor mu? Renk spektrumunda saf beyaza ne kadar yakınsa ya da ne kadar şeffafsa, son ürünün ne olduğundan bağımsız olarak saflığını belirlediğini duymuştum hep? Tanımı çevirdim. Aman Tanrım, çok fazla uyuşturucu var. Nasıl yakalandıklarını biliyor musun?
Vay anasını, bu büyük bir operasyondu. Sonunda gösterilen ürün neden bu kadar kahverengi/kırmızımsı ve sarı renkte? Sizin malınızın saf beyazlığına hiç benzemiyor mu? Renk spektrumunda saf beyaza ne kadar yakınsa ya da ne kadar şeffafsa, son ürünün ne olduğundan bağımsız olarak saflığını belirlediğini duymuştum hep? Tanımı çevirdim. Aman Tanrım, çok fazla uyuşturucu var. Nasıl yakalandıklarını biliyor musun?
P PabloEmilio Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Aug 28, 2024 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 01 Nov #3 T Text me please in dm need to talk little bit