Question Ali lahko prodajalci res 100-odstotno odpravijo carine?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Opravil bom posel s prodajalcem iz države zunaj EU (le nekaj gramov določene kemikalije za laboratorij).
Prodajalec pravi, da je a odgovoren za carinjenje izdelkov. Poleg tega uporabljajo popolno prikritost. Pravijo, da imajo 100-odstotno uspešnost prevoza.

Ponujajo tudi ponovno pošiljanje v primeru, da ga carina zaseže, vendar to ni bistvo: ne želim, da bi carina sploh kaj zasegla. To je pomembnejše od denarja.

Kakšne so izkušnje glede tega? Ali res lahko odpravijo carino in imajo 100-odstotni uspeh pri prevozu?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
NE! Ne morejo.

Še vedno morajo opraviti carino v vaši državi...

Tudi če je videti, da je paket poslan znotraj EU, lahko carina naključno preveri tuje pakete...

Nič ni 100-odstotno.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Tako sem mislil.
Kako dobro je lahko prikrito? (za nekaj gramov nereaktivne kemikalije, za katero večina ljudi še ni slišala)
Ali ima kdo izkušnje s takšnimi skrivnimi pošiljkami?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
nekaj gramov je enostavno skriti, se morate s pošiljateljem pogovoriti in dogovoriti o skrivanju.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
No, podobno situacijo sem imel s prodajalcem CN, ki je ponujal čudovit RC. Rekli so popolnoma enako, izkoristil sem priložnost in plačal 230 USD in po 7 dneh so mi zagotovili številko za sledenje, ki 14 dni ni imela nobene aktivnosti, nato pa je bila nenadoma znotraj EU in 4-5 tednov po plačilu sem prejel pismo, ne vem, kako so to storili, vendar so imeli podjetje/osebo znotraj EU, ki ga je ponovno poslala v mojo državo.
12-13 dni po prejemu TN sem dejansko mislil, da so me prevarali, ker so bili zelo počasni pri odgovarjanju, prav tako niso zagotovili veliko informacij, samo so mi ves čas govorili, da se bo pokazalo, samo bodite potrpežljivi.

Ko je pismo šlo skozi carino, je bilo pregledano in carinjeno brez težav.

Vsebina pisma je bila zapečatena v petih različnih plasteh iz različnih materialov. Verjetno najbolj profesionalna izkušnja, kar sem jih kdaj imel. Vsaj 500+ nakupov od različnih DNM v zadnjih 7y letih. Samo ena zasežena pošiljka (0,5 g vzorca koksa) iz NL, mislim, da je bil razlog v tem, da je bila poslana s prednostno zračno pošto. Običajno izberem daljše načine pošiljanja, saj bolj zaupam "množičnemu" maskiranju kot hitrejšim. Na zdravje

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Poskušal sem odgovoriti že petkrat, vsakič, ko pritisnem post reply, me samo usmeri na stran za iskanje, ta forum se zdi buggy.
Resnično nadležno, saj želim z vami deliti zgodbo.
Kakor koli že, bil sem jezen na prodajalca, ker me je prisilil, da sem kupil precej drag vzorec visoke kakovosti in obljubil dostavo v 3-5 dneh v EU. Čas je tekel in nenadoma sem dobil uradno pošto od policije, da so na letališču zasegli 0,54 g 92-odstotnega čistega kokaina in da je bil primer proti meni umaknjen zaradi pomanjkanja dokazov. Najprej sem se smejal dejstvu, da so izmerili čistost in jo omenili, nato pa sem postal žalosten, ker je 92 % precej dostojne kakovosti in sem za to plačal. Ampak ja, naučili smo se, da vzamemo dolgo in počasno pošiljanje, po mojih izkušnjah veliko varnejše, in nikoli ne naročamo iz NL. Ne spomnim se, kaj sem napisal v drugih 5 poskusih

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Zdaj vidim vaš odgovor in najbolj zanimivo zgodbo.
Torej je vaša zadeva opuščena zaradi "pomanjkanja dokazov"?! Kaj za vraga... kaj še potrebujejo kot dokaz?
Imejte srečo, v nekaterih državah izgubite vozniško dovoljenje, tudi če niste vozili več mesecev...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
No, 0,54 g ni veliko, in če bi me vprašali, ali je moj, bi rekel, da ne.
Naslov, na katerega je bila pošta poslana, ni v moji lasti, zato obstaja več možnosti. Dokazati morajo, da sem ga kupil, in kako bi to storili? Če je 1 kg, mislim, da bi stvari izgledale drugače 😂
Smešno je, da sem bil v zaporu zaradi prodaje kokaina, zato res nisem razumel, da je bil primer opuščen, če bi prišli na naslov in naredili preiskavo, sem prepričan, da bi me lahko kaznovali zaradi posedovanja številnih prepovedanih snovi. Vendar mislim, da je velikost pomembna. 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Neverjetno...
V zvezi s snovmi nimam absolutno nobene zgodovine z organi kazenskega pregona.
Vendar lahko prisegam, da bom, ko bodo cariniki zasegli 0,54 g kokaina, vsaj izgubil vozniško dovoljenje (brez šale, to je zakon v državi EU), dobil kazen x000 EUR in bil v prihodnosti opazovan.
Zato sprašujem... Imam kitajskega prodajalca, ki bi mi prodal nekaj gramov kemične snovi. Ne tako hudo kot kokain, vendar dovolj hudo, če me ujamejo.
Ali lahko tvegam? (Nimam poštnega naslova, ki ga ni mogoče povezati z mano).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Seveda se ne bo nič zgodilo. Predstavljajmo si, da vas sovražim. S tem, ko porabim nekaj dolarjev, pošljem unčo, vas pa zaprejo. Ne bi se zgodilo. Za pravi primer morajo seči veliko globlje

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Nobena brošura ni potrebna... Predlagam pa pakiranje po meri za veliko boljšo stopnjo uspešnosti. Vrečke iz folije so zažgane..

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Pravilen odgovor je DA. Če niste vedeli, da je ameriška vlada umazana, potem je to res. Ladjarsko podjetje, ki ima na tone sredstev, potrebuje le zaveznika, ki je odobren kot carinski posrednik. Verjetno to ni težko. Ali ima kitajska vlada človeka, ki je zaposlen v carinski službi? Sploh mu ni treba biti v notranjosti. Ne glejte novic in ne glejte, da v bistvu vsi prodajajo tehnologijo patentov in vse, kar jim pride pod roke, Kitajcem. ZDA so naprodaj in Kitajci kupujejo vse, kar lahko dobijo.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Še vedno se ujamejo Brody... morda je stopnja uspešnosti pri nekaterih podjetjih visoka, vendar še vedno ni zanesljiva.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Torej menite, da so Kitajci "prikradli" 3000 funtov betametilketona? To je impresivna prikritost!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vsak dan v Evropo prepeljemo na tone kemikalij. V zadnjih dveh letih jih je carina zasegla le enkrat! Imamo samostojno zgrajeno logistično omrežje. Netradicionalne logistične metode! Verjamemo v eno stvar! Denar gre skozi vse. Vsak ima svojo ceno!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
V različnih časovnih obdobjih bodo namreč nastale različne situacije, dostavo bomo uredili v skladu s carinjenjem, vendar v približno 98 % primerov to nikakor ni težava. Pakete lahko strankam dostavimo varno, v Evropi in Združenih državah Amerike pa imamo lastne metode za zagotavljanje varnega prevoza.