3cmc lab busted
$!$ (SCAM!) Don't buy from me Resident Language 🇵🇱 Joined Jan 24, 2024 Messages 24 Reaction score 8 Points 28 Sep 3, 2024 #1
KurtV989 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 13, 2024 Messages 130 Reaction score 104 Points 43 05 Sep #2 Holy shit that's a was a was a big operation. Zakaj je izdelek, prikazan na koncu, tako rjave/rdečkaste in rumene barve? Nikakor ne spominja na čisto belino vaših stvari? Vedno sem slišal, da čistost določa bližina čiste bele barve na barvnem spektru ali vidljivost, ne glede na to, kakšen je končni izdelek? Prevedel sem opis... o moj jebi, to je veliko drog... Ali veste, kako so jih ujeli?
Holy shit that's a was a was a big operation. Zakaj je izdelek, prikazan na koncu, tako rjave/rdečkaste in rumene barve? Nikakor ne spominja na čisto belino vaših stvari? Vedno sem slišal, da čistost določa bližina čiste bele barve na barvnem spektru ali vidljivost, ne glede na to, kakšen je končni izdelek? Prevedel sem opis... o moj jebi, to je veliko drog... Ali veste, kako so jih ujeli?
P PabloEmilio Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Aug 28, 2024 Messages 12 Reaction score 6 Points 3 01 Nov #3 T Text me please in dm need to talk little bit