Aké sú potenciálne riziká pri objednávaní prekurzorov?

abis777

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Dobrý deň, chcel by som urobiť svoju prvú objednávku prekurzorov a zaujímalo by ma, aké sú riziká online objednávok (účasť polície) . Predpokladám, že riziko je na 90 % určené spôsobom predávajúceho, ale o tom veľa neviem. Aké sú vaše skúsenosti a presvedčenie o online objednávkach? A možno máte nejaké tipy, ako to urobiť čo najbezpečnejšie. Vopred ďakujem

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
11
Polícia nie je hlúpa :), ale je pomalá a má obmedzené zdroje a musí sa hrať so zákonom

Die*****

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
13
Kupujem bohov už 4 roky, mám len jednu zlú skúsenosť s objednávkou z Veľkej Británie, oreder betten 25 alebo 50 timens a moje posledné dve objednávky mi nedorazia, je to 99% sefe objednávka na internete, dúfam, že evrythinks gona go like allWAYS

dex

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,083
Deals
1
V ktorej krajine sa nachádzate?

abis777

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Balkánska krajina

dex

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
712
Hlavným problémom pri nákupe chemických činidiel je colné odbavenie. Ak si ich objednáte od miestneho dodávateľa, nemali by s tým byť žiadne problémy. Pri objednávaní z Ázie musíte s predajcom rokovať o colnom odbavení tovaru. Je pomerne ťažké urobiť to na vlastnú päsť, hoci je to možné aj vtedy, ak máte spoločnosť. Musíte tiež pochopiť stav legálnosti tovaru, ktorý chcete objednať.