Question Ar tikrai pardavėjai gali 100 proc. išvalyti muitus?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Ketinu sudaryti sandorį su tiekėju iš ne ES šalies (tik keli gramai konkrečios cheminės medžiagos laboratorijai).
Pardavėjas sako, kad a atsakingas už produktų muitinį įforminimą. Be to, jie naudoja tobulą slaptumą. Jie sako, kad jų gabenimo sėkmė yra 100 %.

Jie taip pat siūlo pakartotinį siuntimą tuo atveju, jei muitinė konfiskuotų, bet ne tai esmė: nenoriu, kad muitinė apskritai ką nors konfiskuotų. Tai svarbiau už pinigus.

Kokia yra patirtis šiuo klausimu? Ar jie tikrai gali išmuitinti muitinę ir 100 % sėkmingai gabenti?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
NE! Jie negali.

Vis tiek reikia praeiti savo šalies muitinę...

Net jei atrodo, kad siuntinys siunčiamas ES teritorijoje, muitinė gali atlikti užsienio siuntinių patikrinimus vietoje...

Nėra nieko, kas būtų 100 proc.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Aš taip ir maniau.
Kaip gerai gali būti slapta? (dėl kelių gramų nereaktyvios cheminės medžiagos, apie kurią dauguma žmonių net nėra girdėję)
Ar kas nors turi patirties su tokiais slaptais siuntimais?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
kelis gramus lengva paslėpti, turėtumėte pasikalbėti ir susitarti su siuntėju dėl paslėpimo.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Na, man teko susidurti su panašia situacija, kai CN pardavėjas siūlė gražų RC. Jie sakė lygiai tą patį, aš surizikavau ir sumokėjau 230 JAV dolerių, o po 7 dienų jie man pateikė sekimo numerį, kuris 14 dienų nebuvo aktyvus, paskui staiga jis atsidūrė ES viduje ir praėjus 4-5 savaitėms po apmokėjimo gavau savo laišką, nežinau, kaip jie tai padarė, bet jie turėjo įmonę / asmenį ES viduje, kuris persiuntė jį į mano šalį.
Praėjus 12-13 dienų po TN gavimo aš iš tikrųjų maniau, kad jie mane apgavo, nes jie labai lėtai atsakinėjo, be to, jie nepateikė daug informacijos, tik nuolat sakė, kad ji pasirodys, tik būkite kantrūs.

Kai laiškas ėjo per muitinę, jis buvo patikrintas ir išmuitintas be jokių problemų.

Laiško turinys buvo užplombuotas 5 skirtingų medžiagų sluoksniais. Tikriausiai profesionaliausia patirtis, kokią tik esu turėjęs. Bent 500+ pirkinių iš skirtingų DNM per pastaruosius 7y metus. Tik vienas konfiskuotas (0,5 g kokso mėginys) iš NL, spėju, kad priežastis buvo ta, kad jis buvo siųstas prioritetiniu oro paštu. Paprastai renkuosi ilgesnius siuntimo būdus, nes labiau pasitikiu "masiniu" maskavimu nei greitesniais. Sveiki

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Bandžiau atsakyti jau 5 kartus, kiekvieną kartą, kai paspaudžiu rašyti atsakymą, jis tiesiog nukreipia mane į paieškos puslapį, šis forumas atrodo klaidingas.
Tikrai erzina, nes noriu pasidalyti istorija su jumis.
Bet kokiu atveju buvau supykęs ant pardavėjo už tai, kad jis privertė mane nusipirkti gana brangų aukštos kokybės pavyzdį, žadėdamas pristatymą per 3-5 dienas eu. Laikas bėgo ir staiga gavau oficialų laišką iš policijos, kad oro uoste konfiskuota 0,54 g 92 % gryno kokaino ir byla prieš mane nutraukta dėl įrodymų trūkumo. Iš pradžių pasijuokiau iš to, kad jie išmatavo grynumą ir jį paminėjo, o paskui nuliūdau, nes 92 % yra gana padori kokybė, už kurią aš sumokėjau. Bet taip, išmoktos pamokos imti ilgą ir lėtą siuntimą, daug saugiau, mano patirtis ir niekada užsisakyti iš NL. Neprisimenu, ką rašiau per kitus 5 bandymus

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Dabar matau jūsų atsakymą ir įdomiausią istoriją.
Taigi jūsų byla nutraukta dėl "įrodymų trūkumo"?! Kokio velnio... ko dar jiems reikia kaip įrodymų?
Laikykite save laimingu, yra šalių, kuriose netenkama vairuotojo pažymėjimo, net jei nevairuojate kelis mėnesius...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Na, 0,54 g nėra daug, ir jei paklaustų, ar tai mano, atsakyčiau, kad ne.
Aš neturiu adreso, kuriuo buvo išsiųstas paštas, taigi yra kelios galimybės. Jie turi įrodyti, kad aš jį nusipirkau, o taip, kaip jie tai padarytų? Jei tai yra 1 kg, manau, kad viskas atrodytų kitaip 😂
Juokinga tai, kad aš buvau kalėjime už kokaino pardavimą, todėl tikrai nesupratau, kad byla buvo nutraukta, jei jie atvyko į adresą ir atliko kratą, esu tikras, kad jie galėtų mane nubausti už daugelio draudžiamų medžiagų laikymą. Tačiau manau, kad dydis turi reikšmės 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Neįtikėtina...
Visiškai neturiu jokių reikalų su teisėsauga dėl medžiagų.
Bet galiu prisiekti Dievui, kad muitinei konfiskavus 0,54 g kokaino, bent jau prarasiu vairuotojo pažymėjimą (ne juokai, toks yra ES šalies įstatymas), gausiu x000 eurų baudą ir būsiu stebimas ateityje.
Todėl ir klausiu... Turiu kinų pardavėją, kuris man parduotų kelis gramus cheminės medžiagos. Ne taip blogai, kaip kokainas, bet pakankamai blogai, jei pagautų.
Ar dabar galiu rizikuoti? (Neturiu pašto adreso, kurio negalima susieti su manimi).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Žinoma, nieko neatsitiks. Įsivaizduokime, kad aš jūsų nekenčiu. Išleisdamas porą dolerių, aš siunčiu unciją, o jūs sėdite kalėjime. Nieko neįvyktų. Jie turi kasti daug giliau, kad iškeltų tikrą bylą

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Nei vienas bro... Bet siūlau individualią pakuotę, kad būtų daug didesnė sėkmė. Folijos maišeliai yra sudeginti iki..

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Teisingas atsakymas yra TAIP. Jei nežinojote, kad JAV vyriausybė yra nešvari, tai taip ir yra. Siuntų gabenimo įmonei, turinčiai toną turto, tereikia turėti sąjungininką, patvirtintą muitinės tarpininku. Tikriausiai tai nėra labai sunku. Visa Kinijos vyriausybė turi žmogų muitinės viduje? Jis net neturi būti viduje. Nežiūrėkit naujienų ir nematysit, kad iš esmės visi pardavinėja patentų technologijas ir viską, ką tik gali gauti, kinams. JAV parduodama, o kinai perka viską, ką tik gali gauti.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Jie vis dar pasimeta Brody... gali būti, kad tam tikrose įmonėse sėkmės rodikliai yra dideli, bet tai vis tiek nėra patikima.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Taigi, vaikinai, jūs manote, kad kinai "paslapčia" įvežė 3000 svarų betametilketono? Štai jums ir įspūdingas slaptumas!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Kasdien į Europą skraidiname tonas cheminių medžiagų. Per pastaruosius dvejus metus muitinė jas sulaikė tik kartą! Turime savarankiškai sukurtą logistikos tinklą. Netradiciniai logistikos metodai! Mes tikime vienu dalyku! Pinigai prasprūsta pro viską. Kiekvienas žmogus turi savo kainą!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Iš tiesų, skirtingais laikotarpiais situacijos bus skirtingos, pristatymą organizuosime atsižvelgdami į muitinį įforminimą, tačiau maždaug 98 % atvejų tai visiškai nesukelia problemų. Pakuotės gali būti saugiai pristatytos klientams, o mes turime savo metodus Europoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, kad užtikrintume saugų gabenimą.