Post Delivery Mi a legbiztonságosabb postai kézbesítési mód?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Gondolom, a legtöbb itteni szállító csak postai úton küldi a hasznos anyagot.

Ez veszélyes lehet a vevő számára, még akkor is, ha kizárjuk, hogy a csomagot nem fogják elkapni (Ezt jó lopakodással és ugyanazzal az országgal kizárhatjuk).
De: Az eladónak szüksége van egy címre (a vevőnek). Legalábbis egy ideig rossz kezekbe kerülhet.

Hogyan lehet ezt a veszélyt a legjobban kezelni? Hogyan lehet a kockázatot minimalizálni?

coontiect

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
személy szerint én mindig használok cseppet, nincs értelme kockáztatni, amikor szilárd cseppeket lehet kapni egy pár száz dollárért. ive bérelte azokat a kis közös irodahelyiségeket, amelyek lehetővé teszik a levelezést (~ 300 dollár havonta), fizetett embereket fogni (lehetőleg valaki, akit megbízol, fizessen valakinek, akit megbíznak), air bnb-ket. Egy hamis személyi igazolvány vagy egy drogos személyi igazolvánnyal számtalan lehetőséget nyit meg.

ne feledje, hogy vannak emberek, akik hetente több száz kulcsot importálnak Kínából, tényleg a lényeg az, hogy szilárd eladókat találjanak szilárd lopakodókkal.

gyors kérdés, láttam a megjegyzést egy másik szál n akartam kérdezni. így ive hallottam néhány kínai forrásból, hogy van vitually nulla a-pvp szállítják ki Kínából manapság a menetrend stb. miatt. mégis mindenki még mindig dohányzik "flakka" .. Szóval mit szív mindenki? a-pihp-t? És mi a különbség a fehér és a bézs között? sokan már nem is veszik meg a fehér szart... és most mindenki a "pekingi"-ről beszél (nem összekeverendő a bézs-szel LOL). valami meglátás?

Köszönöm

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Én csak az a-pihp-t ismerem, így nem tudom összehasonlítani. A világ egyes részein még mindig legális, a kérdés az, hogy meddig... Van valakinek valami fogalma a htisről?

Szeretném összehasonlítani az a-pvp-vel és az a-php-vel a laboromban, természetesen tudományos céllal.

Memfisto77

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Nincs különbség ) Mindkettő véglegesítése ugyanaz ) Paranoid 99lvl )

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Haha, ez egy pokolian jó hasonlat.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
A cseppentés egy lehetőség. Az egyetlen probléma az, hogy mennyire széles az ügyfélkör a DN-en. Nem látok alternatívát, hacsak nem akarunk saját postai szolgáltatást létrehozni.

Klaplong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Igen, de még mindig foglalkoznia kell a költségekkel, ami mindannyiunk fő problémája. Ha jönnek a röntgen vagy egy kutya, akkor 99% -ban kibaszottul nem egy jó haverom dolgozik a costums egy kutyával mindig megtalálják, ha van valami. Milyen jó a lopakodásod, ha egy kutya orrával nem tudsz trükközni.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
A kutyákról vegyes véleményeket hallottam. Ráadásul csak azt tudod, amit a kutya talál, azt nem, amit nem talál. Ne értsen félre, lefogadom, hogy a kutya többször jól találja meg a dolgokat, mint ahányszor nem. A Meixan kartelleknek biztos van valami módszerük. Lehet, hogy egy nagyon jó csali, amire a kutya rátalál, vagy valami ilyesmi. Biztos vagyok benne, hogy valakinek van ötlete.

mile123

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
I believe if you vacuum your drugs, wash sealed bag in alcohol, put coffee or mustard (which people say can disguise the smell) you shouldn't have any issues

Also saw special materials that prevents xray from reading, not sure if they were making lies