- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 61
Mitmeotstarbeline vaakumpump
poolt VACUUM guy
Mida?
Vaakumpumbad on üsna kallis koletis, lisaks tuleb olla väga ettevaatlik, et see ei läheks gaaside, hapete jms tõttu katki.
Selles juhendis kirjeldan, kuidas ehitada omaenda, murdosa kuludest, ja on lisakasu:
1 - Veepump. Ärge minge amazonist odavalt! Makske hea kraami eest veidi rohkem!
Veenduge, et see on 12v (või 24v). Minge kõrgema rõhu üle suurema läbilaskevõimega. Piisab umbes 5 kuni 8 L/m läbilaskevõimest. Kuid rõhk peaks olema vähemalt umbes 5Bar/80psi. Amazoni pumbad purunevad esimese nädala jooksul. Need kallimad pumbad kestavad aastaid! ( ja ma olen pumbanud peaaegu kõike (broomi, piranha lahust jne). Pumbad ei purune ka kuival ajal.
.
2 - Plastikust kast, nagu curver vms.
Soovitatakse võtta kõrgemat mudelit. Mõõtmed keskmiselt:
w: 30cm x d: 35cm x h: 40cm
3 - voolimine . Ärge minge ka odavalt. Mina võtsin EPDM bensiinivooliku, mille sisemine suurus on 10mm. Umbes meetri või 4 jätab sulle vea ruumi.
4 - veejoa pump. Või ventauri pump. Ei tohiks maksta rohkem kui 50 eurot. Vali PTFE!
veenduge, et sellel on kaasas adapter, nii et saate kruviliitmiku asendada "voolikuliitmikuga".
5 - toiteallikas. See võib olla (erinevalt punktist 1), ideaalselt ostetud Amazoniga. Veenduge, et teil on parim voolutugevus, seega 30V-10A asemel 60V-5A või 120V-3A
6 - Valikuline, kuid mida ma olen teinud. Mõned rack
7 - Juhtmestik ja vaakumvoolikud (näiteks silikoon) 10 mm. Ja voolikuklambrid (kõige mugavamad on tiibmutriga)
Riiuli küljelt , mille all on mootor põrandal.
Esimesele salvele tuleb plastikust kõverikarp.
teise salve peale tuleb toiteplokk.
Curveri kasti saab hõlpsasti tühjendada, tõmmates lihtsalt 2 hoz välja ja
välja tõmmata. Seejärel lükatakse see värske veega tagasi ja lastakse voolikud tagasi vette.
- Kui on vaja tõeliselt madalat rõhku, saab selle steroididele panna, lisades veele hulga jääkuubikuid.
- Võite lisada veele naatriumbikarbonaati, mis toimib neutraliseerijana
- Võite kasutada vaakumliini koos mõne adapteriga, et koguda oma seadme väljundgaasi vooliku asemel õue.
ÄRGE kasutage seda ka oma kondensaatorite jahutamiseks!
poolt VACUUM guy
Mida?
Vaakumpumbad on üsna kallis koletis, lisaks tuleb olla väga ettevaatlik, et see ei läheks gaaside, hapete jms tõttu katki.
Selles juhendis kirjeldan, kuidas ehitada omaenda, murdosa kuludest, ja on lisakasu:
- täidab väga mõistlikult. võiks keeta vett toatemperatuuril
- see on kemikaalikindel
- see on võimeline pumpama välja/üle vedelikke (teie reaktsioonisegust või vett kuumast/külmast vannist)
- saab kasutada gaasipesurina.
- Saabub piisavalt madal rõhk, et keeta vett toatemperatuuril.
- Tugevust saab reguleerida nupu abil.
Temp F | Temp. C | Mikronid | inHg | PSIA | |
VEE KEEMISTEMPERATUUR | 212 | 100 | 759,968 | 0.00 | 14.696 |
VÄLJAKUTSE VÄLJAKUTSE | 76 | 24.44 | 22,860 | 29.02 | 0.442 |
SEADME MAX | 59 | 15 | 12,700 | 29.42 | 0.245 |
Vajalikud materjalid
1 - Veepump. Ärge minge amazonist odavalt! Makske hea kraami eest veidi rohkem!
Veenduge, et see on 12v (või 24v). Minge kõrgema rõhu üle suurema läbilaskevõimega. Piisab umbes 5 kuni 8 L/m läbilaskevõimest. Kuid rõhk peaks olema vähemalt umbes 5Bar/80psi. Amazoni pumbad purunevad esimese nädala jooksul. Need kallimad pumbad kestavad aastaid! ( ja ma olen pumbanud peaaegu kõike (broomi, piranha lahust jne). Pumbad ei purune ka kuival ajal.
.
2 - Plastikust kast, nagu curver vms.
Soovitatakse võtta kõrgemat mudelit. Mõõtmed keskmiselt:
w: 30cm x d: 35cm x h: 40cm
3 - voolimine . Ärge minge ka odavalt. Mina võtsin EPDM bensiinivooliku, mille sisemine suurus on 10mm. Umbes meetri või 4 jätab sulle vea ruumi.
4 - veejoa pump. Või ventauri pump. Ei tohiks maksta rohkem kui 50 eurot. Vali PTFE!
veenduge, et sellel on kaasas adapter, nii et saate kruviliitmiku asendada "voolikuliitmikuga".
5 - toiteallikas. See võib olla (erinevalt punktist 1), ideaalselt ostetud Amazoniga. Veenduge, et teil on parim voolutugevus, seega 30V-10A asemel 60V-5A või 120V-3A
6 - Valikuline, kuid mida ma olen teinud. Mõned rack
7 - Juhtmestik ja vaakumvoolikud (näiteks silikoon) 10 mm. Ja voolikuklambrid (kõige mugavamad on tiibmutriga)
"Skeemiline" külgvaade
Riiuli küljelt , mille all on mootor põrandal.
Esimesele salvele tuleb plastikust kõverikarp.
teise salve peale tuleb toiteplokk.
Curveri kasti saab hõlpsasti tühjendada, tõmmates lihtsalt 2 hoz välja ja
välja tõmmata. Seejärel lükatakse see värske veega tagasi ja lastakse voolikud tagasi vette.
- Kui on vaja tõeliselt madalat rõhku, saab selle steroididele panna, lisades veele hulga jääkuubikuid.
- Võite lisada veele naatriumbikarbonaati, mis toimib neutraliseerijana
- Võite kasutada vaakumliini koos mõne adapteriga, et koguda oma seadme väljundgaasi vooliku asemel õue.
ÄRGE kasutage seda ka oma kondensaatorite jahutamiseks!