Question Kas müüjad suudavad tõesti 100 % ulatuses tollivormistust teha?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Mul on kavas sõlmida leping väljaspool ELi asuva müüjaga (ainult mõned grammid spetsiifilist kemikaali laboratooriumi jaoks).
Müüja ütleb, et a vastutab toodete tollivormistuse eest. Lisaks kasutavad nad täiuslikku varjatust. Nad ütlevad, et neil on 100%-line transpordi edukus.

Nad pakuvad ka edasisaatmist juhul, kui toll konfiskeerib selle, kuid see ei ole asi: ma ei taha, et toll üldse midagi konfiskeerib. See on tähtsam kui raha.

Millised on kogemused selle kohta? Kas nad tõesti saavad tollivormistuse ja 100% transpordi õnnestumise?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
EI! Nad ei saa.

Peab ikka veel oma riigi tolli läbima...

Isegi kui tundub, et pakend on saadetud ELi piires, võib toll teha pistelisi kontrolle välismaiste pakendite suhtes...

Ei ole midagi, mis on 100%.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Ma arvasin, et nii ongi.
Kui hea võib olla varjatus? (mõne grammi reageerimata kemikaali puhul, millest enamik inimesi pole isegi kuulnud)
Kas kellelgi on kogemusi selliste stealth-saadetega?

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
paar grammi on lihtne varjata, peaksite rääkima ja leppima saatjaga kokku varjamise osas.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Noh, mul oli sarnane olukord CN-müüjaga, kes pakub toredat RC-d. Nad ütlesid täpselt sama asja, ma võtsin riski ja maksin 230$ ja pärast 7päeva andsid nad mulle jälgimisnumbri, mis ei olnud aktiivne 14päeva jooksul, siis äkki oli see ELis ja 4-5 nädalat pärast maksmist sain oma kirja, ma ei tea, kuidas nad seda tegid, kuid neil oli ettevõte / inimene ELis, kes saatis selle minu riiki uuesti.
12-13 päeva pärast TN-i saamist arvasin, et nad petavad mind, sest nad vastasid väga aeglaselt, samuti ei andnud nad palju teavet, nad ütlesid mulle ainult, et see ilmub, olge lihtsalt kannatlik.

Kui kiri läbis tolli, kontrolliti ja vormistati see ilma probleemideta.

Kirja sisu oli suletud 5 eri materjali kihti. Tõenäoliselt kõige professionaalsem kogemus, mis mul kunagi olnud on. Vähemalt 500+ ostud erinevatelt DNM-idelt viimase 7y aasta jooksul. Ainult üks konfiskeeritud (0,5g koksiproov) NL-st vist põhjus oli see, et see oli saadetud priority lennupostiga. Ma tavaliselt võtan pika saatmisviisi, kuna usaldan pigem "massilist" maskeerimist kui kiiremat. Tervitused

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Ma proovisin vastata 5 korda nüüd, iga kord, kui ma vajutan post vastuse see lihtsalt pea mind otsinguleheküljele, see foorum tundub buggy.
Ärritav tõesti, sest ma tahan seda lugu teiega jagada.
Igatahes olin vihane müüja peale, et ta sundis mind ostma üsna kallist ja kvaliteetset näidist, lubades 3-5 päeva eu kohaletoimetamist. Aeg möödus ja äkki sain politseilt ametliku posti, et 0,54g 92% puhast kokaiini on lennujaamas konfiskeeritud ja minu vastu esitatud süüdistus on tõendite puudumise tõttu lõpetatud. Alguses ma naersin selle üle, et nad mõõtsid puhtuse ja mainisid seda ja siis muutusin kurvaks, sest 92% on üsna korralik kvaliteet ja ma maksin selle eest. Aga jah õppetunnid võtta pikk ja aeglane saatmine, palju turvalisem minu kogemus ja mitte kunagi tellida NL. Ei mäleta, mida ma kirjutasin ülejäänud 5 katset

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Nüüd näen teie vastust ja kõige huvitavamat juttu.
Nii et teie juhtum on loobutud "tõendite puudumise" tõttu?! Mis kurat... mida nad veel tõendina vajavad?
Pea ennast õnnelikuks, on riike, kus kaotad juhiloa isegi siis, kui sa ei ole kuude kaupa sõitnud...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
No 0,54g ei ole palju ja kui nad küsivad, kas see on minu oma, siis ma ütleksin, et ei.
Ma ei oma aadressi, kuhu posti saadeti, nii et on mitu võimalust. Nad peavad tõestama, et ma ostsin selle ja jah, kuidas nad seda teeksid? Kui see on 1kg ma arvan, et asjad näeksid teisiti 😂
Naljakas on see, et ma olen olnud vanglas koksi müügi eest, nii et ma tõesti ei saanud aru, et juhtum langes, kui nad tulid aadressile ja tegid läbiotsimise, olen kindel, et nad saaksid mulle trahvi paljude ebaseaduslike ainete omamise eest. Kuid ma arvan, et suurus on oluline 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Uskumatu...
Mul ei ole absoluutselt mingit ajalugu aineid puudutavate õiguskaitseorganitega.
Aga ma võin vanduda, et kui toll konfiskeerib 0,54g kokaiini, kaotan ma vähemalt oma juhiloa (ei nalja, see on seadus ühes ELi riigis), saan x000 euro suuruse trahvi ja mind jälgitakse tulevikus.
Sellepärast ma küsin seda... Mul on Hiina müüja, kes müüks mulle paar grammi keemilist ainet. Mitte nii paha kui kokaiin, aga piisavalt paha, kui tabatud saada.
Kas ma võin nüüd selle riski võtta? (Mul ei ole postiaadressi, mida ei saa minuga seostada).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Loomulikult ei juhtu midagi. Kujutame ette, et ma vihkan teid. Paar dollarit kulutades saadan ma untsu ja te satute vangi. Ei juhtuks. Nad peavad tegeliku juhtumi jaoks palju sügavamale kaevama

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Ei bro... Aga ma soovitan kohandatud pakendamist palju parema edu saavutamiseks. Fooliumkotte põletatakse üles...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Õige vastus on JAH. Kui te ei teadnud, et USA valitsus on räpane, siis see on. Tonnise varaga laevandusettevõttel on vaja ainult liitlast, kes on heaks kiidetud tollimaaklerina. Tõenäoliselt ei ole see väga raske. Kogu Hiina valitsusel on mees tolli sees? Ta ei pea isegi sees olema. Ärge vaadake uudiseid ja vaadake, et põhimõtteliselt kõik müüvad patente tehnoloogiat ja kõike, mida nad saavad kätte, hiinlastele. USA on müügis ja hiinlased ostavad kõik, mida nad saavad.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Nad jäävad ikkagi Brody.. võib olla teatud ettevõtete puhul kõrge edukuse määr, kuid see ei ole siiski ebaõnnestumiskindel.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Nii et te arvate, et hiinlased "hiilivad" 3000 naela beetametüülketooni sisse? See on küll muljetavaldav varjatus!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Me lennutame iga päev tonnide kaupa kemikaale Euroopasse. Viimase kahe aasta jooksul on tolli poolt konfiskeeritud vaid üks kord! Meil on ise ehitatud logistikavõrk. Mittetraditsioonilised logistilised meetodid! Me usume ühte asjasse! Raha saab kõigest läbi. Kõigil on hind!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Tegelikult on erinevatel ajaperioodidel erinevad olukorrad, me korraldame tarne vastavalt tollivormistusele, kuid umbes 98% ajast ei ole see absoluutselt mingi probleem. Pakke saab klientidele ohutult kätte toimetada ning meil on Euroopas ja Ameerika Ühendriikides oma meetodid, et tagada ohutu transport.