4mmc sünteesi etüülatsetaadis

The Villain

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Tere kõigile.
Kas keegi teab, mis temperatuuril ja kui kaua võtab 4mmc süntees, kasutades etüülatsetaadi lahustit ?

Kas see on sama kui tolueenis või benseenis
3 tundi ja kuumus 60 kraadi ?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
video ütleb:
- ei kuumutata
- 20 minutit reaktsiooniaega
- värvimuutused väga nähtavad

minu kogemus on :
- hoida 40
- 30 minutit reaktsiooniaega
- värvimuutused on peened, kuid mingil hetkel muutub see pruuniks (kui tumekollane, siis lihtsalt oodake veel).

PharmacopeiaLabs

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
on see aja jooksul ilma trietüülamiini kasutamata?
Ainult 2b4m, metüülamiini ja etüülatsetaati?
niipalju kui ma saan aru, etüülatsetaat teeb reaktsiooni palju kiiremini kui DCM, parandage mind, kui ma eksin.

View previous replies…

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Jah. Ilma trietüülamiinita.

Kuid hoolimata selle kiirusest ei kasuta ma seda marsruuti regulaarselt.

PharmacopeiaLabs

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
te ei eelista seda väiksema saagise tõttu?
ka milline on keskmine saagis, mida keegi peaks EA kasutamisel ootama?
samuti on EA kasutamisel hapestamise protseduur sama, mis DCM-i kasutamisel?

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Ma ei hooli saagise protsendimängust, kuna see on kõik marginaalide jutt. Ma selgitan allpool.

Teie küsimusele: kui seda tehakse õigesti, on võimalik ~55%.
Hapestamise protsess on enam-vähem sama.
Vaadake videot (ja teemat) ja uut teemat

Rohkem kui saagikus, ma hoolin ebaõnnestumistest. Ja etüülatsetaadi puhul ( isegi rohkem kui DCM-i puhul ) , on risk seda ära rikkuda suurem. Etüülatsetaadi kasutamisel reaktsioonilahustina võib hapestamine kaasa tuua tumeda jama ja/või sademete puudumise (+ täis prügikasti). Saagise osas on see 0.

Mis tahes muu meetod, mis annab ainult 30% saagise, kuid on vastupidavam, on imho selge võitja.

Etüülatsetaat on aga elu päästja, kui kasutada DCM-i kui reaktsioonilahustit, et asendada atsetooni hapestamiseks, mis vähendab heleda värvi tõenäosust teie tootes peaaegu nullini.
Aga seda tehes on hind, mis on (kui ei ole mingit pro kuivatamise seadet) raskem kuivatada oma toodet õigeaegselt ja õigesti, põhjustades toonitud koorikuid, mis tuleb enne kristalliseerumist eemaldada (või lihtsalt purustada, kuid parem neid ära lõigata (sees on kena valge, kuid niiske pulber).

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
108
Deals
12
Mul on tunne, et EA on kõige lihtsam lahusti, sõna otseses mõttes alati puhas töö. Ma ei tea, mis juhtus, et te ütlete, et selle lihtne teha viga. Ma arvan, et lihtsalt kannatlik 1 tilk sekundis hapestamisel annab alati hea tulemuse. Kui keegi kiirustab ja muudab oma tilkumise kiirust, siis on reaalne oht ebaõnnestuda - see on tõsi.

Ma tegin DCM-i hapestamise edukalt atsetooni kasutades, värv oli peaaegu valge - samuti 1 tilk happe sekundis, kuid kui ma proovisin etüülatsetaati teist korda, siis oli see ajal, nii et ma tunnistan, et atsetooni kasutamine on DCM-i puhul raskem, kuid üldiselt on atsetoonil omad eelised.
Mõlemal juhul ma ei saanud tõesti edukas saagis, nagu ma mäletan umbes 50% (dcm), kuid ma ei mäleta täpselt, mida ma tegin, sest see oli juba mõnda aega tagasi ja ma katsetasin mõned "uued asjad".

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Kõrvalmärkus: mul ei ole keemiakraadi.
See, mida ma eespool kirjeldasin, on vaid minu kogemus ja võib olla, aga ei pruugi olla teaduslikult korrektne.