Question Μπορούν οι πωλητές να εκτελωνίσουν πραγματικά το τελωνείο κατά 100%;

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Πρόκειται να έχω μια συμφωνία με έναν προμηθευτή εκτός ΕΕ (μόνο μερικά γραμμάρια μιας συγκεκριμένης χημικής ουσίας για το εργαστήριο).
Ο πωλητής λέει ότι είναι υπεύθυνος για τον εκτελωνισμό των προϊόντων. Επιπλέον, χρησιμοποιούν τέλεια μυστικότητα. Λένε ότι έχουν 100% επιτυχία στη μεταφορά.

Προσφέρουν επίσης επαναποστολή σε περίπτωση που το τελωνείο το κατασχέσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα: δεν θέλω το τελωνείο να κατασχέσει τίποτα απολύτως. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα.

Ποια είναι η εμπειρία σχετικά με αυτό; Μπορούν πραγματικά να ξεκαθαρίσουν το τελωνείο και να έχουν 100% επιτυχία στη μεταφορά;

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
ΟΧΙ! Δεν μπορούν.

Ακόμα πρέπει να περάσουν από το τελωνείο της χώρας σας...

Ακόμη και αν φαίνεται ότι το πακέτο αποστέλλεται εντός της ΕΕ, το τελωνείο μπορεί να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους σε ξένα πακέτα...

Τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο.

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Το φαντάστηκα.
Πόσο καλή μπορεί να είναι η μυστικότητα; (για μερικά γραμμάρια μιας μη αντιδραστικής χημικής ουσίας που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καν ακούσει)
Έχει κανείς εμπειρία με τέτοιες αποστολές stealth;

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
λίγα γραμμάρια είναι εύκολο να κρυφτούν, θα πρέπει να μιλήσετε και να συμφωνήσετε με τον αποστολέα σχετικά με την απόκρυψη.

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Λοιπόν, είχα μια παρόμοια κατάσταση με έναν πωλητή CN που προσέφερε ένα υπέροχο RC. Είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα, πήρα την ευκαιρία και πλήρωσα 230$ και μετά από 7ημέρες μου έδωσαν έναν αριθμό παρακολούθησης ο οποίος δεν είχε καμία δραστηριότητα για 14ημέρες, τότε ξαφνικά ήταν μέσα στην ΕΕ και 4-5 εβδομάδες μετά την πληρωμή έλαβα την επιστολή μου, δεν ξέρω πώς το έκαναν αλλά είχαν μια εταιρεία/άτομο μέσα στην ΕΕ που το ξαναστέλνει στη χώρα μου.
12-13 ημέρες μετά την παραλαβή της ΤΝ πραγματικά σκέφτηκα ότι με εξαπάτησαν επειδή αργούσαν πολύ να απαντήσουν, επίσης δεν παρείχαν πολλές πληροφορίες, το μόνο που μου έλεγαν ήταν ότι θα εμφανιστεί απλά να είστε υπομονετικοί.

Όταν η επιστολή πέρασε από το τελωνείο ελέγχθηκε και εκτελωνίστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το περιεχόμενο της επιστολής ήταν σφραγισμένο σε 5 διαφορετικά στρώματα από διαφορετικά υλικά. Ίσως η πιο επαγγελματική εμπειρία που είχα ποτέ. Τουλάχιστον 500+ αγορές από διαφορετικά DNMs τα τελευταία 7y χρόνια. Μόνο μία κατασχέθηκε (δείγμα κοκαΐνης 0,5 γρ.) από τη NL υποθέτω ότι ο λόγος ήταν ότι στάλθηκε με priority air mail. Συνήθως παίρνω τις μακρινές μεθόδους αποστολής καθώς εμπιστεύομαι τη "μαζική" μάσκα παρά τις πιο γρήγορες. Στην υγειά σας

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45

Είχατε πρόβλημα εξαιτίας του κατασχεμένου δείγματος;

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Μπορείτε να δείτε την απάντησή μου;

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Alphapipe
Προσπάθησα να απαντήσω 5 φορές τώρα, κάθε φορά που πατάω post reply απλά με κατευθύνει στη σελίδα αναζήτησης, αυτό το φόρουμ φαίνεται buggy.
Ενοχλητικό πραγματικά, καθώς θέλω να μοιραστώ την ιστορία μαζί σας.
Εν πάση περιπτώσει ήμουν θυμωμένος με τον πωλητή που με έκανε να αγοράσω ένα αρκετά ακριβό δείγμα υψηλής ποιότητας υποσχόμενος παράδοση 3-5 ημέρες eu. Πέρασε ο καιρός και ξαφνικά πήρα ένα επίσημο mail από την αστυνομία ότι κατασχέθηκαν 0,54 γραμμάρια 92% καθαρής κοκαΐνης στο αεροδρόμιο και η υπόθεση εναντίον μου έχει αποσυρθεί λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Στην αρχή γέλασα με το γεγονός ότι μέτρησαν την καθαρότητα και το ανέφεραν και μετά στεναχωρήθηκα γιατί το 92% είναι αρκετά αξιοπρεπής ποιότητα και πλήρωσα γι' αυτό. Αλλά ναι τα μαθήματα που πήρατε πάρτε τη μακρά και αργή αποστολή, πολύ πιο ασφαλές κατά την εμπειρία μου και ποτέ μην παραγγείλετε από την NL. Δεν θυμάμαι τι έγραψα στις άλλες 5 προσπάθειες

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Τώρα βλέπω την απάντησή σας και την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία.
Δηλαδή η υπόθεσή σας απορρίφθηκε λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων";! Τι στο καλό... τι άλλο χρειάζονται ως αποδεικτικό στοιχείο;
Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό, υπάρχουν χώρες που χάνετε την άδεια οδήγησης ακόμα και αν δεν οδηγούσατε για μήνες...

View previous replies…

crazyinmate

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Λοιπόν 0,54g δεν είναι πολλά και αν ρωτούσαν αν είναι δικό μου θα έλεγα όχι.
Δεν μου ανήκει η διεύθυνση στην οποία στάλθηκε το ταχυδρομείο, οπότε υπάρχουν πολλαπλές επιλογές. Θα πρέπει να αποδείξουν ότι το αγόρασα και ναι, πώς θα το κάνουν αυτό; Αν είναι 1 κιλό υποθέτω ότι τα πράγματα θα φαίνονται διαφορετικά 😂
Το αστείο είναι ότι έχω πάει φυλακή για πώληση κόκας οπότε πραγματικά δεν κατάλαβα ότι η υπόθεση έπεσε, αν ερχόντουσαν από τη διεύθυνση και έκαναν έρευνα είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν να μου επιβάλουν πρόστιμο για κατοχή πολλών παράνομων ουσιών. Ωστόσο, νομίζω ότι το μέγεθος έχει σημασία. 😂😂😂

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Απίστευτο...
Δεν έχω καμία απολύτως ιστορία με την επιβολή του νόμου όσον αφορά τις ουσίες.
Αλλά μπορώ να ορκιστώ στο Θεό ότι όταν το τελωνείο κατασχέσει 0,54 γραμμάρια κοκαΐνης θα χάσω τουλάχιστον το δίπλωμα οδήγησης (δεν είναι αστείο, αυτός είναι ο νόμος σε μια χώρα της ΕΕ), θα μου επιβληθεί πρόστιμο x000 ευρώ και θα με παρακολουθούν στο μέλλον.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ρωτάω... Έχω έναν Κινέζο πωλητή που θα μου πουλούσε μερικά γραμμάρια μιας χημικής ουσίας. Δεν είναι τόσο κακή όσο η κοκαΐνη, αλλά είναι αρκετά κακή αν πιαστούν.
Μπορώ να πάρω το ρίσκο; (Δεν έχω διεύθυνση αλληλογραφίας η οποία δεν μπορεί να συνδεθεί με εμένα).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
61
Φυσικά και δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Ας φανταστούμε ότι σας μισώ. Ξοδεύοντας μερικά δολάρια στέλνω μια ουγγιά και εσύ φυλακίζεσαι. Δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Πρέπει να σκάψουν πολύ βαθύτερα για μια πραγματική υπόθεση

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Δεν υπάρχει bro... Αλλά προτείνω προσαρμοσμένη συσκευασία για πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Οι σακούλες από αλουμινόχαρτο καίγονται...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Η σωστή απάντηση είναι ΝΑΙ. Αν δεν γνωρίζατε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι βρώμικη, είναι. Μια ναυτιλιακή εταιρεία με έναν τόνο περιουσιακών στοιχείων χρειάζεται μόνο να έχει έναν σύμμαχο εγκεκριμένο ως εκτελωνιστή. Πιθανώς όχι πολύ δύσκολο. Όλη η κινεζική κυβέρνηση έχει έναν άνθρωπο στο τελωνείο; Δεν χρειάζεται καν να είναι μέσα. Μην παρακολουθείτε τις ειδήσεις και δείτε ότι ουσιαστικά όλοι πουλάνε τεχνολογία πατεντών και ό,τι μπορούν να βάλουν στα χέρια τους στους Κινέζους. Οι ΗΠΑ είναι προς πώληση και οι Κινέζοι αγοράζουν ό,τι μπορούν να πάρουν.

DIRECTLABEXPRESS

Don't buy from me
Resident
Reaction score
13
Deals
39
Εξακολουθούν να παγιδεύονται Brody.. μπορεί να υπάρχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας με ορισμένες εταιρείες, αλλά δεν είναι και πάλι αποτυχημένο.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Πιστεύετε λοιπόν ότι οι Κινέζοι "τρυπώνουν" κρυφά 3000 κιλά βηταμεθυλοκετόνης; Αυτό είναι εντυπωσιακή μυστικότητα!

cookie

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Πετάμε καθημερινά τόνους χημικών ουσιών στην Ευρώπη. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει κατασχεθεί από το τελωνείο μόνο μία φορά! Διαθέτουμε ένα αυτοδημιούργητο δίκτυο εφοδιαστικής. Μη παραδοσιακές μέθοδοι εφοδιαστικής! Πιστεύουμε σε ένα πράγμα! Το χρήμα περνάει μέσα από τα πάντα. Όλοι έχουν μια τιμή!

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Στην πραγματικότητα, διαφορετικές χρονικές περίοδοι θα έχουν διαφορετικές καταστάσεις, θα κανονίσουμε την παράδοση σύμφωνα με τον εκτελωνισμό, αλλά περίπου το 98% του χρόνου, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Τα πακέτα μπορούν να παραδοθούν με ασφάλεια στους πελάτες και έχουμε τις δικές μας μεθόδους στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να διασφαλίσουμε την ασφαλή μεταφορά.