Question <investigation & study> Замърсен метамфетамин I част: изпитване, анализ

phenethylope

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Здравейте, хора

Предистория : накратко, имам някакъв гаден задник за метамфетамин! От около година съм в покрайнините на този сайт, но реших да направя официален поздрав.

От бърз FTIR тест на първо място се оказа, че в него има някакъв кетамин. От проучванията ми обаче и двете са разтворими във вода и не съм сигурен дали има лесен метод.
Най-лошото е, че в него имаше тези няколко частици (повече от няколко) червена, синьо-кафява гадост... Никога не съм се сблъсквал с такива гадости от потенциално трицифрени покупки. От моите ограничени познания изглежда, че това е неправилно измита прекурсор тип gunk все още в него.

план за действие: Ще изпратя по-подробна проба на място, което използва повърхностен Раман, както и FTIR.
Мога да събера най-хубавия отломък и да направя бързо измиване и може би дори първото ми ABE.

Въпрос -
Има ли добре установен начин за разделяне на кетамин и метамфетамин?

Ще добавя снимки по-късно днес, благодаря на всички, които са го прочели

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,083
Deals
1
Ако неутрализирате киселината, в основна форма, meth е разтворим в ацетон хлороформ и етер, а keta,I've не е разтворим в ацетон и етер и само частично разтворим в хлороформ. Ацетонът ми се струва очевиден избор. Не можах да намеря данни за разтворимостта на кетамин hcl, но вероятно е разтворител, който разтваря 1, а не другото.